СофтуерStorPool

Решенията на StorPool предлагат функции за надеждност, висока наличност и цялост на данните
StorPool осигурява несравнимо ниво на надеждност и висока достъпност за вашите данни. Това се дължи на неговата разпределена, hared-nothing архитектура и забележителен дизайн. StorPool използва най-модерните механизми за репликация и целостта на данните от край до край.Той съхранява копия на данните на различни физически сървъри и защитава вашето хранилище от повреда на устройство, сървър или други хардуерни компоненти.
01Цялост на данните от край до край
StorPool има най-модерния механизъм за интегритет на данните от край до край на пазара днес. Разработена е собствена 64-битова контролна сума за целостта на данните от край до край, за да защитим данните на нашите клиенти.
02Архивиране и възстановяване
StorPool предлага редица механизми за архивиране. Всички потребители могат да създават периодични моментни снимки в своята основна система за съхранение. Резервни копия извън сайта и DR също са достъпни чрез моментните снимки на StorPool.
https://storage.bg/wp-content/uploads/2022/07/avm-160x160.png
03Разпределена, shared-nothing архитектура
Архитектурата за съхранение на StorPool не гарантира нито една точка на повреда. Архитектурата за съхранение гарантира непрекъсната работа, дори ако някой компонент се повреди.
https://storage.bg/wp-content/uploads/2022/07/scaleout-160x160.png
04Автоматично възстановяване
StorPool се справя с преходни повреди на дискове чрез повторно тестване и връщане в клъстера, като по този начин спестява време и главоболия на оперативните екипи.
05Софтуерни надстройки в експлоатация
Надстройките между основни или второстепенни версии не засягат услугата и не прекъсват операциите на крайния потребител, поради което могат да се извършват по всяко време.
06Multi-attach
StorPool томове могат да бъдат прикачвани и четени/записвани на множество клиенти едновременно. Това е полезно за групирани файлови системи със споделено съхранение.
07Трипосочна синхронна репликация
Вашето решение за съхранение осигурява тройна репликация на данни, което гарантира безопасността и дълготрайността на вашите данни. Системата продължава да работи безпроблемно дори в случай на едновременни повреди на диска или възникнат тихи повреди на данни.
08Single VLAN
Топологията и конфигурацията на мрежата гарантират, че системата продължава да работи при повечето сценарии на повреда на мрежата. Това позволява проблемите с мрежата да бъдат коригирани, без да се засяга системата.
09Промени в онлайн конфигурацията
Повечето системни параметри могат да се променят в движение, без да се засяга работещата система. Това дава голяма гъвкавост при използване на сториджа.
10Мрежов протокол за максимална пропускателна способност и ниска латентност
Мрежовият протокол за StorPool е проектиран вътрешно, като се имат предвид операциите за съхранение, което му позволява да гарантира изключително ниски закъснения и пълно използване на мрежата
11Мрежово резервиране
StorPool прозрачно използва два мрежови порта, обработвайки повреди по безпроблемен начин, който не зависи от допълнителна мрежова конфигурация или сложност
12Сетове грешки
Системата позволява маркиране на набор от възли, които са заедно в „сет от грешки“. Всяка грешка съхранява максимум едно копие на данните. Това позволява на този набор от грешки да спре, без да засяга останалата част от системата.
Имате въпроси?

Свържете се с нас при възникнали въпроси свързани с възможностите за конфигурации или техническите характеристики на модела.