Софтуер

https://storage.bg/wp-content/uploads/2022/07/nakivo-vector-logo.png
NAKIVO има впечатляващ опит с 5-звездни отзиви от общността и над 97% удовлетвореност на клиентите от поддръжката, а също така спечели златна награда „Най-доброто от VMworld 2018“ за защита на данните на VMworld 2018 US.
https://storage.bg/wp-content/uploads/2022/07/NAKIVO-Backup-Replication-v10-6-feature-image-1.jpg

NAKIVO е разработчик на софтуер за защита на данни и възстановяване на сайтове за SMB и корпоративния пазар от 2012 г. Решението, разработено от компанията, NAKIVO Backup & Replication, се използва от над 16 000 компании по целия свят за защита на техните критични данни във виртуализирани и хибридни среди. NAKIVO има глобално присъствие с над 4000 партньори в над 140 държави. Близо 300 доставчици на хостинг, управлявани и облачни услуги в момента използват софтуера на NAKIVO, за да доставят VM BaaS, RaaS и DRaaS на своите клиенти.

Решението NAKIVO
предоставя набор от функции за възстановяване на ransomware за всеки сценарий на загуба на данни:

Гранулирано възстановяване на файлове и обекти

VM флаш зареждане
P2V възстановяване
Възстановяване на сайта

Можете да увеличете скоростта на архивиране със 7 пътиЗащита и възстановяване от рансъмуер

Минимизирайте въздействието на инциденти с ransomware върху непрекъснатостта на бизнеса и се уверете, че вашите данни могат да бъдат възстановени без плащане на откуп. За максимална защита на данните направете резервните копия неизменни в Amazon S3 и локалните хранилища на Linux и по този начин устойчиви на ransomware толкова дълго, колкото ви е необходимо.
BACKUP
Virtual
VMware Backup
Hyper-V Backup
Nutanix AHV Backup
Server Windows
Server Backup Linux
Server Backup
Workstation
Windows Workstation Backup
SAAS
Office 365 Backup
Cloud
Amazon EC2 Backup
NAS
NAS Backup
Application
Oracle RMAN Backup
Имате въпроси?

Свържете се с нас при възникнали въпроси свързани с възможностите за конфигурации или техническите характеристики на модела.