РешенияBig Data

Hadoop клъстерите са оптимизирани решения за големи обеми данни, които осигуряват висока производителност, висока надеждност и висока скалируемост.

Решенията Persy Stinger Hadoop са напълно интегрирани, напълно оптимизирани и напълно тествани. Те включват доказани в индустрията сървъри за изчисления и съхранение на огромни масиви от данни, като решенията са интегрирани с най-добрите компоненти. Тази скалируема инфраструктура за изчисления и съхранение отговаря на изискванията на най-взискателните корпоративни ИТ среди и дейта центрове.
https://storage.bg/wp-content/uploads/2022/07/Cluster-720x640.jpg
Има огромно количество информация, управлявана от постоянно променящите се приложения, от структурирани, полуструктурирани и неструктурирани данни. Конвенционалната ИТ инфраструктура не е изградена, за да се справи с разнообразието, скоростта и обема на данните, произведени от социалните мрежи, мобилни приложения, научните изследвания и т.н.
За компаниите вече не стои въпроса кога да използват анализа на големи данни, на дневен ред е въпроса как да го правят. Hadoop клъстерите, в качеството си на рентабилно решение за съхранение и обработка на големи обеми данни, са създадени именно за тази цел. Дават възможност за линейно преоразмеряване (мащабиране) на петабайти информация.

Big DataПредимства:

Специално изградени клъстерни конфигурации, оптимизирани за голям капацитет, изчислителна или входно/изходна производителност.
Name Node дизайн за висока достъптност и наличност без единна точка на повреда (SPOF)
Хипер-скалируеми сървърни платформи, предназначени за изключително обемни изчисления и проектирани за съхранение на огромни обеми от данни с висока плътност, за постигане на най-добра ефективност и най-ниски TCO.
Икономически ефективен 14U rack дизайн, идеална среда за тестване на Proof of Concept (известен като „метод за Доказване на принцип“) или стандартен 42U дизайн и гъвкави PDU опции, които отговарят на изискванията на всеки дейта център
Ефективност до ниво на титан (98%+ ) дублирани захранвания
IPMI за автоматизирано управление на клъстери.
Напълно интегрирани, конфигурирани и напълно тествани с Hadoop дистрибуции според нуждите ви.
Характеристики
Persy Stinger Hadoop клъстерите са решения, базирани на сериозни анализи, отчитат натрупаният световен опит и са изградени с най-съвременните компоненти намиращи се в регулярно производство.
Решенията са проектиран от самото начало с оптимални сървърни и клъстерни конфигурации, които отговарят на специфичните натоварвания при обработке на големи масиви от данни
Те позволяват да бъде постигнато най-добро съотношение цена/производителност и цена/капацитет с водещи в индустрията сървърни и платформи за съхранение от най-ново поколение.
Високоскоростна, до 100GbE, комуникация между нодовете осигурява високата експлоатационна ефективност на клъстера
Автоматизираното клъстерно тестване на цялата инфраструктура гарантира качество на изграждане и спазване на сроковете, планирани за доставка.

Изберете вашето решениеКонфигурацииКонфигурации

Start with Amwerk
$1299
Start with Amwerk
 • Objectively integrate core competencies
 • Process-centric communities
 • Evisculate holistic innovation
 • Incubate intuitive opportunities
Amwek full service
$2599
Amwek full service
 • Efficiently cost effective products
 • Synthesize principle-centered information
 • Innovate open-source infrastructures
 • Integrate enterprise-wide strategic
 • Productize premium technologies
Amwerk advanced
$1799
Amwerk advanced
 • Leverage existing premium innovation
 • E-business collaboration and idea-sharing
 • Convergence inter-mandated networks
 • Engage fully tested process improvements
Имате въпроси?

Свържете се с нас при възникнали въпроси свързани с възможностите за конфигурации или техническите характеристики на модела.