РешенияSoftware Defined Storage

Комбинация от Persy Stinger Server и софтуерите на Open-e гарантират сигурно управление и съхранение на данните ви!
https://storage.bg/wp-content/uploads/2022/07/Cluster-720x640.jpg
01Гарантирана защита на данните
Данните са най-важният ви ресурс. Ето защо базираният на Open-E JovianDSS PERSY STINGER SERVER включва няколко механизма за защита на данните. Автоматичните и планирани проверки за цялост на многослойните данни осигуряват съгласуваност на данните, докато неограничените моментни снимки и клонинги улесняват прилагането на стратегия за бедствие про- текциониране и незабавното връщане към предишна точка във времето. В същото време планираният механизъм за самолечение поправя неизправностите и автоматично възстановява пълно съкращаване на данни в системата. Дори когато диск не успее, базираната на софтуер резервна функция предлага един диск на няколко RAID масива, спестявайки ви пари за допълнителен хардуер, без да компрометирате безопасността на данните.
02Гъвкава мащабируемост
PERSY STINGER SERVER ще ви позволи да изпитате неограничена гъвкавост и да сведете до минимум unappre- ciated престой. Open-E JovianDSS използва 128-битова файлова система, която включва неограничени моментни снимки за лесно архивиране, неограничени клонинги за лесно дублиране, неограничен капацитет с обемни размери до един Zetabyte, както и un-
ограничено количество дискове, които могат да бъдат увеличени в движение без усилия чрез използване на тънко обезпечаване. Няма ограничения и може лесно да контролирате общите разходи за собственост и да разширите инфраструктурата си за съхранение д с нарастването на данните.
03Подобрена производителност при съхранение
В днешно време съхранението на предприятията трябва да осигури голям капацитет, като същевременно е също така бързо, достъпно, и да включва надеждна подкрепа. Точно това може да предложи PERSY STINGER SERVER Чрез технологии за оптимизиране на капацитета за ливъридж и разширено кеширане на RAM, PERSY STINGER SERVER осигурява цялостен тласък на ефективността и увеличени операции за четене performance. На всичкото отгоремощните инструменти t uning позволяват на системата да оптимизира на Входно-изходни тежки бази данни или високо пропускателно редактиране на видео еднакво добре и предварително дефинирани профили, спестяване на досадно време за тестване.
04Оптимално услояване на ресурсите
PERSY STINGER SERVER напълно усвоява вашите ресурси за съхранение благодарение на много от висок клас fea- tures, включени в Open-E JovianDSS. Тези функции са особено решаващи при разгръщане на виртуални среди. С дедупликация и компресия сте в състояние на практика да увеличите размера на съхранението си и да използвате тънко осигуряване, за да растете лесно физически капацитет за съхранение без престой. По-ефективното използване на дисково пространство също позволява по-дълги периоди на задържане на диска. Tiered cach- ing ще позволи достигането на високи стойности на производителността от всички дискове, които могат да бъдат управлявани и наблюдавани в PERSY STINGER SERVER. Този сървър напълно ливъридж хибрид stor- възраст, съчетаващ висока производителност и висок капацитет на достъпна цена
05Проверка на целостта на данните
Системата за съхранение PERSY STINGER SERVER ефективно открива повреда на данните, тъй като дори незначителни нарушения на целостта биха могли да причинят загуба на данни. PERSY STINGER SERVER гарантира reliabil- ity чрез проверка сумира отделни блокове от данни и след като бъдат открити неизправни блокове, те автоматично се пренаписват. Ако една и съща грешка е намерена няколко пъти, блоковете от данни се преместват в различни части на дисковете. Всяко четене / запис се проверява autоматично плюс можете да планирате да извършите проверки на не са достъпни блокове. Всички действия се правят в атомни пише, за да en- сигурна последователност на вашите данни и за намаляване на загубата на данни, дори и по време на прекъсване на захранването.
06Компресиране на данни
Базираната на Open-E JovianDSS PERSY STINGER SERVER предлага компресия data за минимизиране на използването на капацитета ви за съхранение. По-малките блокове от данни означават, че системата може да чете и пише по-бързо, като в крайна сметка повишава производителността и заема по-малко място на вашето място за съхранение. В PERSY STINGER SERVER ще намерите удобни за ресурси compres- sion protocols (lz4) с ниска утилизация на системните ресурси при средни com- проценти на пресия, но и протоколи, които са в състояние да постигнат много високи ставки за архивиране или архивиране (като gzip-9). Компресията в комбинация с dedupli- cation, виртуализация или решения за висока наличност
допълнително намаляват разходите за придобиване, разходите за мощност и охлаждане и багажното пространство през целия жизнен цикъл на системата.
07Разширен RAM и SSD кеш
Въпреки факта, че PERSY STINGER SERVER е оборудван с големи и бързи HDDs, операциите за четене са допълнително кеширани в RAM, за да се постигне още по-голяма производителност. Алгоритмите за кеширане на четене събират "често използвани" и "скорошно- използвани" данни отделно, за да осигурят най-добрата производителност за вашето съхранение. В случай на операции за писане кеширане се поддържа с ултра-бързи и ul- трастабилни INTEL® Optane™ SSDs. Прилагането на най-доброто в класа Intel® Optane™ SSD устройство, което се основава на 3D XPoint технология позволява obtaining много висока и стабилна IOPS. Той позволи също така да се постигне изключително ниска и стабилна латентност през цялото време на използване на диска, което води до отлично ниво на качество на услугата (QoS) фактор.
08Тънко обезпечаване
PERSY STINGER SERVER използва тънко обезпечаване, за да подобри оползотворяването ви за съхранение чрез ал- локализиране само на точното количество сървърно пространство в момента, в който се изисква. Ще елиминирате разходите за неизползвано пространство за съхранение и nнякога отново трябва предварително да разпределите съхранението отпред и да купите твърде много хардуер. В PERSY STINGER SERVER няма нужда от оценка на изискванията за съхранение и поемат риска от възстановяване на цялата система, когато му свърши пространството. С тази система е лесно да управлявате капацитета за съхранение и да задавате известия, когато физическото пространство се свива. Това е силно мащабируемо решение – просто добавете физически дискове, докато данните ви растат.
https://storage.bg/wp-content/uploads/2022/07/V7_NewUpdate_770x481_blog-770x418-1.png
Open-e
Като партньори на Open-e, Persy Stinger предлага решения с устойчивите storage операционни системи JovianDSS и DSS V7. Те са подходящи за:
Backup and Restore
Business Continuity
Cloud Storage
Disaster Recovery
Storage Centralization
Storage Virtualization
Имате въпроси?

Свържете се с нас при възникнали въпроси свързани с възможностите за конфигурации или техническите характеристики на модела.