SANSTORAGE

IBM произвежда и продава компютърен хардуер, междинен софтуер и софтуер и предоставя хостинг и консултантски услуги в области, вариращи от мейнфрейм компютри до нанотехнологии. IBM държи рекорда за най-много годишни патенти в САЩ, генерирани от бизнес (от 2020 г.) за 28 последователни години.

QSAN e една от първите компании в ИТ индрустрията, която се ангажира със защитата на данните. И в тази сфера създава прости, безопасни, надеждни и непрекъснати услуги за съхранение за фирми от всякакъв размер. Въз основа на 15-годишен опит, експертните насоки на QSAN продължават да създават иновации, за да помогнат на потребителите при оптимизиране на управлението, овладяване на ключови данни и конкурентоспособност на фирмата. QSAN развива силни взаимоотношения с партньори по целия свят, за да бъде дадена възможност на бизнеса с незабавни доставки на услуги и цялостни решения. Висококачественото представяне на корпоративно ниво и гъвкавото управление имат доказани резултати от хиляди организации.

Infortrend Technology е доставчик на решения за корпоративно съхранение на данни с над 25 годиншна история. За да достави продукти и услуги с най-високо качество, Infortrend интегрира разработването на продукти, дизайна , производство и технически консултации/поддръжка с вътрешен опит, за да предоставим цялостно решение на нашите клиенти. Infortrend има успешно внедрени повече от 1 000 000 резервни системи, монтирани в ракове по целия свят.

vendors_qnap-logo-gray-8
vendors_qsan-logo-gray-8
vendors_seagate-logo-gray-8
vendors_wd-logo-gray-8
vendors_ibm-logo-gray-8
vendors_infortrend-logo-gray-8
vendors_supermicro-logo-gray-8