Софтуер

https://storage.bg/wp-content/uploads/2022/07/veeam-logo.jpg
Veeam® е лидер в решенията за архивиране, възстановяване и управление на данни, които предоставят модерна защита на данните. Компанията предоставя единна платформа за облачни, виртуални, физически, SaaS и Kubernetes среди.

VeeamМодерна защита на данните

Veeam Backup & Replication™, основата на Veeam Platform, е единственото решение за архивиране, възстановяване и управление на данни за всички ваши облачни, виртуални и физически натоварвания.
Едно модерно решение за архивиране и възстановяване дава на организацията увереност, че данните във всички платформи са напълно защитени и могат бързо да бъдат възстановени. Това прави Veeam платформа, която ще расте и ще се мащабира с бъдещите ви нужди.
Той позволява на организацията да:
Да се освободят от наследените системи, за да постигнете целите за точка на възстановяване (RPO)/цели за време за възстановяване (RTO)
Да ускорят Microsoft 365, Azure, AWS и Google Cloud
Да осигурят надеждна защита срещу ransomware и сигурност на данните
Да стимулират гъвкавостта на приложенията с родното за Kubernetes архивиране и възстановяване след бедствие (DR)
Защо архивирането и възстановяването са важни?

Фактите са ясни: защитата на наследените данни струва време и пари, докато излага вашите данни на риск. Наследените решения ви пречат да разгърнете пълния потенциал на вашите данни. Вие заслужавате да имате увереност, че вашите данни във всички платформи са напълно защитени, могат бързо да бъдат възстановени и че вашата платформа може да расте и да се мащабира с бъдещите ви нужди.

Модерната защита на данните дава:
50% намаление на разходите за операции по архивиране и възстановяване на данни
55% по-ефективни екипи за защита на данните
19% по-ниски разходи за съхранение
83% по-малко загубено време за продуктивност поради загуба на данни
Съвременната защита на данните може да се използва за стимулиране на значителна промяна във вашата организация. Въз основа на най-новия доклад за тенденциите в защитата на данните за 2021 г. четирите водещи фактора за промяна на наследеното архивиране са:
Подобрете RPO и RTO SLA с повече от 55%
Подобрете увереността и надеждността на архивирането със 78%
Подобрете TCO и ROI с до 280%
Ускорете от локална към базирана на облак защита на данните и DRaaS

Veeam® Backup & Replication™ v11 предоставя водеща в индустрията модерна защита на данните за разрастващото се предприятие, включително някои страхотни НОВИ възможности за облак и сигурност в последната версия V11A. Независимо дали търсите най-гъвкавите хибридни облачни възможности от AWS, Azure и Google Cloud, или най-стабилната защита и опции за възстановяване на ransomware, Veeam е готов! Veeam предоставя засилени неизменни опции за съхранение, надеждни опции за архивиране в облака, непрекъсната защита на данните и много повече, всичко това под една платформа, с един преносим лиценз за всички работни натоварвания!

• Вграден Cloud-native Backup за AWS, Azure и Google

• Надеждна защита срещу рансъмуер

• Непрекъсната защита на данните (CDP)

• Повишена Cloud сигурност

• Kubernetes-native Backup

Any Workload
VMware
Hyper-V
Windows
Linux
MacOS
Nutanix AHV
UNIX
Any Cloud
AWS
Azure
Office 365
IBM Cloud
Google Cloud
Any app
Exchange
SQL
Active Directory
SharePoint
Oracle
SAP
Kubernetes
Any storage
HPE
Cisco
Lenovo
NetApp
IBM
Nutanix
Pure Storage
Имате въпроси?

Свържете се с нас при възникнали въпроси свързани с възможностите за конфигурации или техническите характеристики на модела.