JBODSTORAGE

QSAN e една от първите компании в ИТ индрустрията, която се ангажира със защитата на данните. И в тази сфера създава прости, безопасни, надеждни и непрекъснати услуги за съхранение за фирми от всякакъв размер. Въз основа на 15-годишен опит, експертните насоки на QSAN продължават да създават иновации, за да помогнат на потребителите при оптимизиране на управлението, овладяване на ключови данни и конкурентоспособност на фирмата. QSAN развива силни взаимоотношения с партньори по целия свят, за да бъде дадена възможност на бизнеса с незабавни доставки на услуги и цялостни решения. Висококачественото представяне на корпоративно ниво и гъвкавото управление имат доказани резултати от хиляди организации.

Supermicro е глобален технологичен лидер, който се ангажира да доставя първи на пазара иновации за Enterprise, Cloud, AI и 5G Telco/Edge IT инфраструктура. Supermicro е доставчик на цялостни ИТ решения с екологични и енергоспестяващи сървъри, AI, системи за съхранение, IoT и комутационни системи, софтуер и услуги, като същевременно доставяме усъвършенствани дънни платки, захранване и шасита в голям обем.

Western Digital Corporation е световен лидер в производството на компютърни твърди дискове и решения за съхранение на данни. От изобретяването на първия твърд диск до последните постижения в 3D NAND нашето пътуване на иновации продължава да вдъхновява тези, които се осмеляват да мислят мащабно. Насочена към иновациите, компанията разширява границите на технологиите.

Promise Technology Inc. е признат световен лидер в индустрията и водещ разработчик на високопроизводителни решения за съхранение на данни. Винаги стремейки се да отговори на строгите изисквания на своите клиенти, Promise изгради своята репутация с иновативни решения, които предоставят практически отговори на бизнес предизвикателствата, пред които са изправени големите корпорации, малките и средни предприятия, интеграторите на сигурност и креативните професионалисти.

XF2026Dr
XD5312-l
CS216BE1C_f
CS417BE1C_f
ultrastar-data60fr
ultrastar-data102fr
vendors_qnap-logo-gray-8
vendors_qsan-logo-gray-8
vendors_seagate-logo-gray-8
vendors_wd-logo-gray-8
vendors_ibm-logo-gray-8
vendors_infortrend-logo-gray-8
vendors_supermicro-logo-gray-8